Kategorier

Bannerbyte

Bannerbyte
Sonyericsson P1i Bloggen

Annonser

Låsa upp din Iphone 3G


Som utlovat släppte Dev-team, gruppen som även lyckats låsa upp den första generationen Iphone, ett nytt program som går det möjligt att låsa upp Iphone 3G under nyårshelgen. Bakom det aningen märkliga namnet yellowsn0w döljer sig möjligheten att avlägsna operatörslåset om man har en telefon som är uppdaterad med den senaste mjukvaran från Apple (version 2.2).

Att döma av kommentarerna på Dev-teams blogg så är det många användare som lyckats låsa upp sin telefon, men också många som stöter på olika typer av problem. Det är nu inte så konstigt då utvecklarna är tydliga med att yellowsn0w fortfarande befinner sig i beta-stadiet, vilket innebär att det inte är helt färdigutvecklat. Den som vill prova själv gör det alltså på egen risk.

Fotnot: Att låsa upp sin Iphone på det här sättet godkänns inte av Apple eller av de operatörer som säljer Iphone. Det innebär att man inte kan räkna med att få hjälp om man får problem med sin telefon, även om problemen kanske beror på något helt annat än upplåsningen.

0 kommentarer:


BloggListor

Annonser