Kategorier

Bannerbyte

Bannerbyte
Sonyericsson P1i Bloggen

Annonser

EEE Phone


Efter framgångarna med minidatorn Eee PC ska taiwanesiska Asus nu göra en mobiltelefon ”Eee Phone”. Det ska både vara en smart mobil och en fjärrkontroll till all hemmets elektronik, enligt Asus styrelseordförande Jonney Shih.

Det är i en intervju med New York Times som Jonney Shih avslöjar Asus arbete med en mobiltelefon. I intervjun berättar Shih om sin och företagets framtidsvision, där det moderna hemmet fylls av skärmar. Vägg-teven i vardagsrummet till exempel blir för alla en skärm för internet-innehåll. Men även andra väggar, speglar med mera kommer att få inbyggda skärmar, enligt Smith.

När New York Times reporter frågar om hur man ska styra alla dessa skärmar svarar Shih med att det är mobiltelefonen, Eee Phone, som ska kunna styra hemmet.

Shih uppger även till teknikbloggen TechRadar att Asus tittar på Google operativsystem Android till Eee Phone. Till TechRadar säger Shih också att man på Asus ser Iphone helt enkelt som en modell som man tänker kopiera när man gör sin Eee Phone.

0 kommentarer:


BloggListor

Annonser